پرورش انجیر در آب و هوای سرد ندارد
نویسنده:
لی ریچ
مترجم:
نرجس فهدی‌حویزه، رحمت‌اله غلامی، سیدمرتضی زاهدی
سال نشر:
1403
صفحه:
125
نوبت چاپ:
1

آیا درخت انجیر تنها در مناطقی با زمستان های ملایم و تابستان های گرم قابل پرورش است؟ جذابیت میوه انجیر افراد ساکن در نواحی سرد را بر آن داشته که در مناطقی اقدام به پرورش درخت انجیر کنند که هم زمستان های سردی دارد و هم تابستان ها هوا به اندازه کافی گرم نمی شود. کتاب پیش رو راهنمایی برای این چنین افراد است تا بتوانند با کمترین آسیب وارده به درخت و پایین ترین هزینه در مناطق زندگی خود درخت انجیری سالم و پربار داشته باشند گاهی این امکان از طریق محافظت فیزیکی گیاه و به ویژه ریشه آن فراهم می گردد و گاه از طریق شناسایی ارقام مناسبی صورت می گیرد که با منطقه جغرافیایی مورد نظر سازگار بوده و کمترین آسیب را از سرمای حاکم بر منطقه ببینند. با امید به این که این کتاب برای خوانندگان فارسی ،زبان راهنمایی مفید و کاربردی باشد.

1-1-مقدمه

1-2- توضیح تکمیلی  

1-3- عادت میوه‌دهی  

1-4- درخت انجیر 

2-1- سربرداری در مقابل هرس کامل  

2-2- هرس تنها برای محصول اصلی  

2-3- هرس تنها برای محصول بهاره

2-4- هرس برای محصول اصلی و محصول بهاره

3-1- اما ابتدا: چگونه مراقب خاک و تغذیه درختان خود باشید؟ 

3-2- روش اول: رشد در یک محفظه 

3-2-1- کشت   

3-2-2- مخلوط‌های گلدانی برای گیاهان انجیر (و به‌تقریب هر گیاه دیگری) 

3-2-3- محل نگهداری تابستانه و زمستانه 

3-2-4- هرس ساقه 

3-2-5- هرس ریشه 

3-3- روش دوم: گیاه را هر بهار در زمین بکارید و هر پاییز از خاک خارج کنید.

3-3-1- کشت   

3-4- روش سوم: ساقه‌ها را در پارچه‌ای بپیچید 

3-4-1- هرس   

3-5- روش چهارم: ساقه‌ها را بخوابانید یا در زمین قرار دهید 

3-5-1- هرس   

3-5-2- عایق‌کاری کنید 

3-5-3- خارج کردن از پوشش   

3-6- روش پنجم: در زمین، در گلخانه سرد یا گرم نشده یا در تونل پلاستیکی  

3-7- پتانسیل تجاری برای انجیرهای تونل پلاستیکی یا انجیرهای گلخانه‌ای  

3-8- Jonathan’s Figloo  

3-9- اقتصاد گلخانه‌ای  

3-10- آب   

3-11- هرس   

4-1- منطقه انجیر یک    

4-2- منطقه انجیر دو 

4-3- منطقه انجیر سه 

4-4- کاری بکن  

5-1- به برگ‌ها نگاه کنید 

5-2- Adriatic (Fragola, Strawberry Fig, Verdone, White Adriatic, Grosse Vertu) 

5-3- Alma 

5-4- Black Mission (Beers Black, Franciscan, Mission) 

5-5- Brown Turkey (Eastern Brown Turkey, English Brown Turkey, Everbearing, LaPerpetuelle, Lee's Perpetual, Texas Everbearing) 

5-6- Celeste (Blue Celeste, Honey Fig, Malta, Sugar, Violette) 

5-7- Chicago Hardy (St.Rita, Mongibello, Denny’s Delight) 

5-8- Desert King (Charlie, King) 

5-9- Excel

5-10- Genoa (White Genoa) 

5-11-  Improved Celeste  

5-12- Kadota (Dottato) 

5-13- Lattarula (Italian Honey, Peter’ Honey, Blanche Royale, Lemon, Marseilles, Blanche, White Marseilles) 

5-14- LSU Purple  

5-15-  Negronne (Bordeaux, Violette de Bordeaux, Figue de Marseille) 

5-16- Osborn’s Prolific (Archipel, Neveralla) 

5-17- Verte (Green Ischia) 

6-1- منطقه انجیر یک    

6-2- منطقه انجیر دو 

6-3- منطقه انجیر سه 

8-1- شیره انجیر 

 

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved